Piustienlogo

dinsdag 1 december 2015

            Man overlijdt na                         verkeersruzie
Op Rozenburg, onderdeel van de gemeente Rotterdam, is dinsdagavond laat een man overleden na een vechtpartij. Dat laat de politie weten. Het conflict op de Grote Stern liep zo uit de hand dat er een vechtpartij ontstond. Een man die dit zag gebeuren, bemoeide zich met de ruzie. Intussen was de politie gealarmeerd. Ter plaatse zagen agenten een zwaargewonde man op straat liggen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.



mening Yousra: Het is heel spijtig dat die man is overleden. Met geweld los je nooit iets op, ze konden het ook rustig uitpraten. Die mensen begonnen te vechten en ze waren allebei gewond en omdat er iemand zich er mee bemoeiden slagen ze die in elkaar. Dat kan toch 
niet! Gelukkig is de politie er bij gekomen anders liepen ze gewoon weg en lieten ze de dode man daar achter.


mening Dina: Ik vind dat je niet hoeft te vechten als je ergens niet mee eens bent, je kan het altijd uitpraten en alles oplossen zonder geweld.Ik vind het vooral erg voor de man die gewond is.De man die de andere man in elkaar heeft geslagen is zomaar weg gelopen.ik hoop dat hij ondertussen gevonden is en zijn welverdiende straf krijgt.De man die er zich 
mee bemoeide heeft nochtans een goede taak verricht.

Mening Dilara: Ik vind dat echt niet kunnen maar eigenlijk gebeuren er elke dag zo'n ongevallen. Met vechten maak je alles erger en erger, het is wel jammer dat ze de slachtoffer nog niet hebben gevonden!!  Ik vind het heel erg voor die man die gestorven is hij had dat niet verdient!


Mening Emma : Ik vind het echt niet nodig voor het verkeer vechten , je kan ook gewoon uitpraten daarvoor moet je iemand toch niet vermoorden ? Gelukkig is de politie snel gekomen, anders waren er misschien andere doden gevallen ,ocharme die man die is overleden.

dinsdag 6 oktober 2015

Elektrische Skateboard

Dit is een elektrische skateboard met bluetooth.
 Je kunt er muziek op downloaden en beluisteren, 
het geeft licht in het donker in verschillende kleuren,
het gaat ongeveer 20 km per uur en er zit ongeveer 
8,16 of 32 GB in. Dat hangt natuurlijk af van de prijs.
Het leukste is dat je niet hoeft te stappen of lopen als je moe bent.
Maar het is minder leuk als je er niet op kunt staan.
Het is heel moeilijk om er op te staan, 
want je kunt je evenwicht niet altijd behouden.
Yousra

De Goji Smart lock






De Goji Smart Lock is een soort van elektronisch slot, 
met een druk op je smartphone kunt u je voordeur
 openen zonder een sleutel of slot .
Dit komt goed van pas als je op vakantie bent en je vergeet, 
je kat eten te geven of je plant water te geven.
 U kunt de code van u smartlock
naar een vriend door geven en die kan zonder problemen binnen.
U moet hier voor wel een app aankopen die alleen op Iphone beschikbaar is.
De Goji Lmart Lock is voor de rest een heel veilig systeem en zeer simpel.
//Dina//

Oplaadbare Hoesje

Deze gadget gaat om een hoesje voor een iPhone 4 waar een externe batterij aan kan worden bevestigd. Het systeem is makkelijk te hanteren en stelt je in staat de iPhone 4 langer te gebruiken dan normaal. ~Dilara

Cicret bracelet


Dit is een cicret bracelet een armband die een scherm projecteert op je arm.
Als jij je arm schud dan verschijnt een scherm op je arm dan kan je de gsm gebruiken , je moet tikken op het scherm net zoals bij een gewone smartphone. Het is een waterdichte armband het is momenteel niet verkoopbaar maar binnenkort gaan ze het verkopen in de winkel.
Emma Grigoryan

woensdag 16 september 2015

Alles over ons 😎


          Hallo iedereen wij zijn groep 5 met Dina, Yousra, Emma en Dilara 
De ene is 12 (Yousra) de andere 13 (Dilara) er is er ook eentje die 14 is (Dina) en de laatste is 15(Emma)  Wij zitten allemaal in Pius x. Dilara houd heel erg van Koreaanse knappe jongens die dansen, zingen en acteren. Ze houd ook veel van Anime en Bmth En Bvb. Emma houd van heel veel dieren Bv. Duitse herder, konijnen en nog veel andere dieren. Haar idolen zijn Ariana Grande. Taylor Swift en 1D. Dina houd zoveel van Justin Bieber en Ariana grande. Zij is daar geobserveerd door. Yousra houd van eten, ze is daar dol op. Zij houd ook van Justin Bieber en veel andere dingen zoals schoenen, kleren enzovoort. Dit was het dan. Onze presentatie.